
חזרו לליגה עם הפסד: הפועל ב"ש/ דימונה הפסידה להפועל חולון
הקבוצה של רמי הדר שהחליפה שלושה זרים בפגרה, פיגרה לכל אורך המשחק ונוצחה בביתה 96:86
אחרי הפסקה של למעלה מחודש וחצי חזרה ליגת העל בכדורסל לפעילות והפועל ב"ש/ דימונה אירחה הערב (ראשון) את הפועל חולון. ג'ייק אוניל, יואב ויטלם, קודי דמפס, סאם איוריו ואל ג'יי פיגרואה פתחו בחמישייה.
הפתיחה הייתה של האדומים שעשו 0:5 מהיר ופיגרואה המשיך ל-5:10, יאיר קרביץ צימק והפך ל-15:17, ג'ייק אוניל הפך בחזרה ועידן זלמנסון קבע 21:24 לחולון בסיום הרבע הראשון.
נתנאל ארצי הגדיל את ההפרש, טי ג'יי ביקרסטאף צימק לנקודה בלבד אבל סאנוגו קבע 31:41. ויטלם הוריד ל-43:37 בסיום המחצית הראשונה.
קרביץ וטיילור פתחו את הרבע השלישי והגדילו את הפער שוב לדו ספרתי, פיגרואה ואיוריו צימקו. טיילור הגדיל אבל מארקיז בארנט הוריד ל-53:56. טיילור שוב הגדיל ל-56:63 וריצת 0:9 של חולון סיימה את הרבע ביתרון 56:68.
ברבע האחרון ניסו בארנט ואנג'ל להתקרב אבל ארצי והאורחת שמרו על הפרש דו ספרתי. יואב ויטלם הוריד ל-84:76 אבל לא יותר מזה. בסיום: 86:96 לחולון.



