צילום: עודד קרני, איגוד הכדורסל

הבטיחה מקום בפליי אין: הפועל ב"ש/ דימונה ניצחה במשחק דרמטי את עפולה

מולינאר קלע נקודה מהעונשין 4 שניות לסיום כדי לנצח במשחק דרמטי 92:93. ביום שני תארח באר שבע/ דימונה את גליל עליון למשחק על מיקום

לאחר שני הפסדים רצופים וכשהיא עדיין לא הבטיחה את המקום שלה בפליי אין, יצאה הערב (חמישי) הפועל באר שבע/ דימונה למשחק חוץ מול הפועל עפולה. אייברסון מולינאר ורון ציפר הפצועים חזרו לסגל כשהמאמן רמי הדר עלה בחמישייה עם מולינאר, וייס, דמפס, מקוי ופליישר. 

הרבע הראשון היה צמוד מאוד והיתרון עבר מקבוצה לקבוצה והחלק הראשון של המשחק הסתיים בשוויון 20:20. המגמה נמשכה גם ברבע השני ובאר שבע הצליחה לפתוח פער של שמונה נקודות, 40:32 לקראת סיום המחצית אבל המארחת חזרה וצימקה ל-46:44 בלבד בסיום המחצית. 

גם הרבע השלישי היה צמוד ומרכוס סנטוס סילבה קבע יתרון חמש ואייברסון מולינאר סגר את הרבע השלישי ביתרון 65:71 לבאר שבע. שלשה של ג'סטין מקוי קבעה 69:77 לבאר שבע בפתיחת הרבע האחרון. דמפס ומקוי התעוררו בדיוק בזמן וארבע דקות לסיום האורחת עלתה לפלוס שמונה. 77:85. עפולה חזרה גם מזה וקבעה שוויון 92:94 14 שניות לסיום. מולינאר סחט עבירה, קלע אחת מהקו והבטיח ניצחון 92:93 שמבטיח מקום בפליי אין. 

17.04.2025
'
--:--
--:--
שגיאה בטעינת מדיה: לא ניתן היה לנגן את השידור.