"אם היו לי יותר כלים הייתי נותן לאיימן עודה בעיטה ומעיף אותו מהמדינה הזאת": ח"כ אלמוג כהן בראיון
ח"כ מעוצמה יהודית בראיון על ההתבטאות של ח"כ איימן עודה ועל הפיגוע בו נרצח הלילה ילד בן 10
"כבר הבוקר שוחחתי עם בכירים בשב"כ ודרשתי לבדוק אם משפחתו של המחבל עומדת בקריטריונים של חוק גירוש משפחות מחבלים", סיפר ח"כ אלמוג כהן על הפיגוע, "כבר החלה עבודה על תחילת הריסת הבית שלו ולצערי הרב הנאצים האכזריים האלה ופשוט צריך להיות במרכזי הערים עם נוכחות משמעותית".
למה לא מטהרים שם את המקום?
"את השאלה הזאת שואלים גם הלוחמים. מישהו חייב להתעורר ולהתחיל לעבור להתקפה".
ח"כ איימן עודה אמר שחטיפה זה פגיעה מוסרית עמוקה, אבל יחד עם זאת אני מאמין שיש זכות לכל עם להיאבק בכובש וגם יש זכות לעם הפלסטיני. "תומך הטרור הורחק לחצי שנה מהכנסת לאחר שהגשתי תלונה לאתיקה", אמר ח"כ אלמוג כהן, "ואתמול הגשתי תלונה נגד איימן עודה וזאת פשוט הזייה מוחלטת ואני מצפה שוועדת האתיקה של הכנסת תעיף את תומך הטרור הזה".
החוק הזה לגירוש מחבלים תקף גם לאיימן עודה?
"לצערי לא".
תחוקקו כבר חוקים נגדם.
"יש לי סל כלים ואיתו אני פועל במגרש. את עופר כסיף הרחיקו לחצי שנה מהכנסת ואני משתמש בכלים שיש לי ואם היו לי יותר כלים הייתי נותן לו בעיטה ומעיף אותו מהמדינה הזאת".