צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90

ניר קלינגר על הגרלת הגביע: "רצינו חוויה ושתושבי דימונה יקבלו משחק גדול, קוז'וך עושה עבודה מדהימה"

המנהל המקצועי של מ.ס דימונה בריאיון לתוכנית הספורט: "אתאכזב מעצמי אם לא נעלה ליגה"

"רצינו קבוצה גדולה וקיבלנו קבוצה גדולה כי לא חשבנו שנזכה בגביע השנה", סיפר ניר קלינגר, המנהל המקצועי של מ.ס דימונה, "רצינו חוויה ושזה יהיה בבית ושתושבי דימונה יקבלו משחק גדול. אין דבר כזה החלפת ביתיות או העברת מגרש". 

ניר קלינגר. צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90

יש לכם קבוצה טובה. אתה מרוצה מהקבוצה?

"יש לנו קבוצה טובה וגם שנה שעברה הגענו עד הגמר האזורי ואנחנו במקום טוב. הייתה לנו פתיחה פחות טובה ולא הסתדר עם חי אבייב ובליגה הזאת אין זמן יותר מדי לבכות על מה שהיה. הבאנו את אהוד (כחילה) ואני שמח שהוא נמצא איתנו. הליגה קשה ויש תחרות קשה ואנחנו מייצרים עניין ודימונה על המפה ורוב השחקנים שלנו יוצאי הפועל באר שבע".

כמה מילים על אליאור משעלי.

"זה השחקן הראשון שאני החתמתי אבל בעונה שעברה הוא היה פצוע והשנה הוא פתח טוב והוא סקורר אדיר והוא חלוץ ברמה גבוהה".

כמה שנים אתה חתום בדימונה. 

"לשלוש שנים. אם נהיה בליגה הלאומית אני מניח שאמשיך ואם לא אז מניח שלא. אני חושב שנעלה ליגה. יש לנו ניהול מדהים בדימונה ומשלמים בזמן ויש מחלקות נוער ובית ספר לכדורגל והכל מתפתח בצורה מאוד יפה".

מה אתה חושב על רן קוז'וך? 

"אני חושב שהוא עושה עבודה מדהימה בהפועל באר שבע. הלוואי והפועל באר שבע תזכה באליפות. יש לי קשר מיוחד לעיר הזאת ואני חושב שלקבוצה הזאת חסר משהו כדי לרוץ לאליפות וזה חלוץ ששם דו ספרתי של שערים".

02.12.2024
'
--:--
--:--
שגיאה בטעינת מדיה: לא ניתן היה לנגן את השידור.